Despre noi

Despre noi

Home /

Cine suntem?

Asociatia YouStars a luat nastere in anul 2017 si este despre curaj, automotivatie si bucuria de a darui!
YouStars este un proiect ce a început în anul 2015 de către Cosmin Andrei Neacșu, elev pe atunci la presitigosul liceu Ion C. Brătianu din Pitești, ce avea că scop de a aduce ei mai populari influenceri care adună milioane de vizualizări în mediul online, în față publiclui pe care îl urmăresc! Scopul demersurilor sale a fost acela de a darui copiilor experiente de viata inspirationale pentru viitorul lor. Asociația YouStars este implicată activ în zona educației copiilor și în construirea viitorului acestora.
Încă de la prima ediție, YouStars a activat ca un eveniment caritabil care a strâns fonduri pentru diferite cauze umanitare, iar în anul 2018 a fost desenmat cel mai mare eveniment YouTube din România de către ProTv și posturile centrale de radio și Tv din România.
YouStars a realizat cele mai mari evenimente în București, iar urmarea acestora au dus la apritia primul centru de Logopedie din Pitești, Centrul LittleKids.

Valorile noastre sunt:

Comunicare

Suntem deschiși către dialog atât cu părinții, copiii, cadrele didactice pentru a identifică provocările cu care se confruntă și tot prin dialog găsim modalitățile de rezolvare a situațiilor.

Atitudine

Promovăm atitudinea pozitivă de acceptare, empatie și de toleranță. Suntem gata pentru schimbare și prin proiectele noastre dorim să modificăm mentalitățile înrădăcinate limitative.

Compasiune

Suntem aproape de oamenii vulnerabili însă țintim către educația viitorului pentru toți copiii, educația digitalizată. Cultivăm empatia și stopăm adevăratele drame din viață copiilor cu deficiențe.

Curaj

Știm că cei care au schimbat lumea au urmat cărări nebătătorite. Noi explorăm noi alternative de educație, adaptate nevoilor actuale și țintim spre rezultate pragmatice.

Obiectivele

noastre!

– respectarea drepturilor copiilor cu dizabilități și integrarea acestora în mediile sociale specifice
– ajutor efectiv prin terapii pentru cât mai mulți copii cu dizabilități
– conștientizarea de către
societatea actuală a provocărilor copiilor la școală, acasă, în grupuri
– accesul copiilor la un alt fel de educație prin joc și animație
– implicarea activă a părinților în educația copiilor

Misiunea noastră

Misiunea noastra se îndreaptă către următoarele categorii:

  • 1Centrul LittleKids – Logopedie

    Sprijinim îmbunătățirea condițiilor din educație pentru copiii cu nevoi speciale: deficiente de vorbire, probleme de comportament, probleme medicale de motricitate fină. Centrul de Logopedie LittleKids se ocupă activ în a aduce progresul acestor copii.

  • 2Aventurile lui LittEdu

    Suntem alături de toți copiii din școli prin promovarea educației alternative prin joc și desene animate educative pe teme diverse de interes pentru copii și profesori și sprijinim digitalizarea și învățarea activă, practică prin experimente. Filmulețe de animație LittleEdu conceput și produs de YouStars.

  • 3LittleBig 2gether

    Suntem alături de părinți și copii prin conștientizarea situațiilor grele în care copiii se află în anumite medii, acelea de hartuire, intimidare, neacceptare în grupuri la școală din cauza problemelor medicale. Ajutorul vine prin organizarea de întâlniri online , workshopuri cu specialiști în domeniile respective: psihologi, terapeuți, specialiști în domeniul comunicării.

Mulțumim

Partenerilor
Noștri!Confrasilvas


ALDESTAR


MATEC CNC TECHNIK


GLS ROMÂNIA


MARVICON


AUSTROTHERM


BORSEC


Energomontaj Grup


ARTOIL


Tiriac Auto


TopGel


Ramoss


Ouă de Tară


SLY NUTRITIA


Expert Fitness


baupartner


Aquatique


MTM IZOLATII


ECOGREEN METAL HOUSE


Trutzi


Courbi


BOGDAN ACTIV TRANSPORT


HEIDI


BCR

Ești companie?

Susține activitatea și misiunea noastră.


Susține