Donează

Susține misiunea Asociației YouStarsDonează

Cu sprijinul tău, LitteEdu va ajunge în toate școlile din România, iar Centrul de Logopedie LittleKids va ajuta cât mai mulți copii speciali din mediile defavorizate.

Donează

CINE POATE REDIRECŢIONA 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT?

Conform Codului Fiscal, următoarele categorii de persoane pot redirecţiona 3,5% din impozitul pe venit către misiunea Asociației YouStars:

Companii

Companiile care plătesc impozit pe profit/ venit.

Salariați

Persoane fizice care au avut un contract de muncă încheiat în anul 2020 și care completează formularul 230

Pensionari

Persoane ce au avut pensie mai mare de 2000 RON lunar în anul 2020 și care completează formularul 230.

Reprezinti o companie?

Redirecționeză 20% din impozitul pe profit!

Donează individual

Redirectioneaza 3,5% din impozit.

Datele Asociatiei YouStars pentru completarea manuala a formularelor sunt urmatoarele:

Denumire entitate nonprofit: ASOCIAȚIA YOUSTARS EVENTS
Cod identificare fiscala: 36930330

Cont bancar (IBAN): RO86BTRLRONCRT0361695201

Banca: Transilvania

Precizam ca suntem inscrisi in Registrul entitatilor/unitatilor de cult cf deciziei ANAF nr ________. Se poate descarca de aici
Completati cu datele de identificare (pct. I) si semnatura. Restul rubricilor din formularul 230 nu sunt obligatoriu a fi completate. (iata un MODEL DE COMPLETARE A FORMULARULUI 230)
Formularul 230 se depune pana la data de 15 MARTIE 2021 inclusiv, direct la registratura organului fiscal sau la oficiul postal prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire. Data depunerii formularului este data inregistrarii acestuia la organul fiscal sau data depunerii la posta, dupa caz. In cazul in care doriti sa trimiteti prin posta, programul majoritatii oficiilor postale este unul destul de flexibil: Luni-Vineri: 08:00-19:00 iar unele lucreaza si Sambata: 08:00-14:00. Mai multe detalii AICI.
Declaratia unica privind impozitul pe venit, CAS si CASS – se poate depune pana la data de 15 MARTIE 2021 prin:

  • sisteme electronice de transmitere la distanta – SPV (se foloseste sistemul de identificare prin utilizator si parola);
  • mijloace electronice – e-guvernare (semnatura electronica bazata pe certificat calificat). Contribuabilul poate sa opteze pentru descarcarea si completarea unui formular inteligent gol (neprecompletat) de pe portalul ANAF si depunerea lui electronica prin sistemul e-guvernare cu semnatura electronica;
  • completarea cu asistenta ANAF si a Primariei a formularului unic inteligent si transmiterea acestuia la ANAF de pe calculatorul Primariei sau ANAF, fie prin SPV, fie prin e-guvernare.

Redirecționați 20% din impozitul pe profit!


Descarcă Contractul


Scrie-ne pe email

Cadru legal SPONSORIZARE:

Sponsorizarea este metoda ideală pentru persoanele juridice de a susține activitățile ONG

Sponsorii Asociatiei YouStars Events vor beneficia, pentru suma sponsorizată, de facilitățile prevăzute în Codul Fiscal al Romaniei, Titlul II, Capitolul II, Art. 21, alin. 4, lit. p. Codul Fiscal si Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu completarile si modificarile ulterioare, permit companiilor comerciale platitoare de impozit pe profit / venit sa directioneze pana la 20% din suma datorata anual bugetului de stat catre organizatii neguvernamentale. Insa suma oferita cu titlu de sponsorizare care se deduce din impozitul pe profit / venit nu poate depasi 0,5% din cifra de afaceri.

Mulțumim

Partenerilor
Noștri!Confrasilvas


ALDESTAR


MATEC CNC TECHNIK


GLS ROMÂNIA


MARVICON


AUSTROTHERM


BORSEC


Energomontaj Grup


ARTOIL


Tiriac Auto


TopGel


Ramoss


Ouă de Tară


SLY NUTRITIA


Expert Fitness


baupartner


Aquatique


MTM IZOLATII


ECOGREEN METAL HOUSE


Trutzi


Courbi


BOGDAN ACTIV TRANSPORT


HEIDI


BCR