LittleBig 2gether – Podcast

Home /
https://youtu.be/2O37MPDTHqM

Formatul este cel in care se dezbat temele alese de catre un parinte, un specialist care ofera
expertiza, detalii despre subiect, solutii practice si viziune. LittleBig 2gether a fost initiat si
dezvoltat de Mihaela Ianole, specialist in marketing si proiecte de responsabilitate sociala
impreuna cu Asociatia YouStars.

Proiectul LittleBig2gether este un strigat catre lume, un podcast cu degetul pe rana despre teme
care ne privesc pe toti, fie ca suntem : copii, parinti sau profesori.Temele abordate de echipa YouStars in podcast sunt de interes general, semnalate de copii sau de
catre parinti in diverse cercuri: scoala, parcuri, medii sociale formale sau informale:

 •  acceptare
 •  relatiile copiilor altfel
 • nutritie
 •  dezvoltare personala
 • relatii toxice
 •  mediu inconjurator
 • consumul exagerat si risipa
 • protectia animalelor

Prin LittleBig2gether ne propunem:

 • comunicarea si expunerea intr-o maniera nonformala a unor temeri prin care trecem inviata

 • constientizarea unor situatii delicate in care se afla la un moment dat copiii, parintii sau profesorii

 •  schimbarea unor paradigme si atitudini sociale si discutarea temelor in mod transparent

 • gasirea unor solutii practice colective centralizate care sa impacteze social categoriile vizate

 •  motivarea sociala a cat mai multor categorii sociale

 • implicarea centrala a comunitatilor

 • schimbarea prin educatia copiilor

Episodul 1
ACCEPTARE

Intelegerea este primul pas spre acceptare si doar cu acceptare poate exista redresare. Ceea ce ne diferentiaza, ne apropie. Daca traim intr-un spirit de acceptare si prietenie, vom invata sa gasim iubirea pretutindeni!

Evolutia prin educatie si informare trebuie sa fie un deziderat al nostru al tuturor. Noi, Asociatia YouStars credem ca prin comunicarea eficienta a situatiilor delicate prin care trecem, expunere intr-un cadru relaxat, nonformal a acestora putem impreuna constientiza si gasi solutii, dar ceea ce este si mai relevant, este ca putem schimba lumea prin motivarea cat mai multor comunitati sa se implice sau sa fie ei insisi schimbarea pe care dorim sa o vedem in lume.

Episodul 2
RELAȚIILE COPIILOR SPECIALI

Sa descoperim impreuna in Episodul 2-LittleBig2gether diversitatea mintii si sufletelor de copii speciali!

𝐈𝐧 𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢 𝐫𝐞𝐥𝐚𝐭𝐢𝐢 𝐚𝐝𝐞𝐯𝐚𝐫𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐮 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢𝐢 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐚 𝐚𝐛𝐨𝐫𝐝𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐢𝐧𝐜𝐞𝐫𝐚 𝐧𝐮 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐩𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐢 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐝𝐞𝐫𝐞 𝐜𝐚𝐭𝐫𝐞 𝐚 𝐥𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐨𝐩𝐞𝐫𝐢 𝐬𝐮𝐟𝐥𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐬𝐢 𝐝𝐞 𝐚-𝐢 𝐭𝐫𝐚𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐞𝐠𝐚𝐥 𝐥𝐚 𝐞𝐠𝐚𝐥 𝐜𝐚 𝐩𝐞 𝐨 𝐞𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐭𝐚 𝐮𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐢 𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫 𝐜𝐞𝐯𝐚 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐯𝐚𝐭𝐚𝐭, 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐬𝐢𝐦𝐩𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐠𝐚𝐧𝐝𝐢𝐫𝐢𝐢, 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐥𝐢𝐩𝐬𝐚 𝐥𝐢𝐦𝐢𝐭𝐚𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞. 𝐀𝐬𝐭𝐚 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐬𝐚 𝐭𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐮𝐜𝐚 𝐥𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐥𝐮𝐳𝐢𝐚 𝐜𝐚 𝐚 𝐟𝐢 𝐚𝐥𝐭𝐟𝐞𝐥 𝐧𝐮 𝐞 𝐧𝐞𝐚𝐩𝐚𝐫𝐚𝐭 𝐮𝐧 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐮 𝐫𝐚𝐮, 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐢𝐯 𝐜𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚 𝐝𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐈𝐧𝐬𝐞𝐚𝐦𝐧𝐚 𝐟𝐫𝐮𝐦𝐮𝐬𝐞𝐭𝐞, 𝐯𝐚𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐢 𝐞𝐯𝐨𝐥𝐮𝐭𝐢𝐞.

Lumea a fost si va fi schimbata si va progresa cu ajutorul oamenilor altfel, a celor care nu merg pe drumuri batatorite ci de catre cei care vor creea ei insisi drumurile.
Moderatorul și sufletul proiectului Mihaela Ianole
Multumim Mihaela Ghitescu!

Episodul 3
Nutritia copiilor intre responsabilitatea parintilor si hazard

Va oferim cu drag Episodul 3 al podcastului LittleBig2gether cu tema: Nutritia copiilor intre responsabilitatea parintilor si hazard, impreuna cu doamna dr nutritionist @Mihaela Bilic si un tatic de pitic.
Vorbim deschis despre ideea de nutritie pentru copii, comportamente alimentare si cum sa razbim ca parinti in lumea etichetelor si dietelor pentru a creste copii liberi si fericiti!


Episodul 4
EDUCATIA PRIN SPORT

Noi, Asociația YouStars credem ca educația înseamnă mai mult decât școală și cărți! Sportul este o metoda frumoasa și la îndemâna oricărui copil și tânăr de a-și modela corpul și sufletul!
Un învățat renumit spunea ca: Educația este ceea ce ți-a rămas după ce ai uitat ce ai învățat la școală!
Te invit cu drag la Episodul 4 din podcastul Little Big2gether unde Alex Ardelean șl Gorjanu Mihai vor mai elucida din tainele educației prin sport din perspective diferite de părinte și sportiv de performanta.

Episodul 5
Educatia prin traditie

LittleBig 2gether – Episodul 5V-a fost dor de dialogurile noastre libere și mereu speciale prin conținutul și temele dezbatute?Venim cu un episod nou, al cincilea din podcastul tău de suflet LittleBig2gether.Astăzi este tot despre educație dar mereu altfel, prin traditii.Am dezbătut fațetele acestui subiect cu invitați minunati:artista noastră doamna Maria Dragomiroiu și domnul Costeleanu Aurel Iulian, preot duhovnic, tata, profesor. Interesante perspective!Mulțumiri invitaților și partenerilor care ne susțin în acest demers!